Re: Pořadí dětí - konkrétní případ
ze středečního školení....u střídavé péče o dvě děti má každé dítě jedničku
Re: Pořadí dětí - konkrétní případ
díky moc za odpověď, tak to je pro mě nová informace, no ale i tak... nechápu.... takže obě děti jedničku, u matky, u otce, ale navíc to třetí u otce (které je společné s přítelkyní) se má uvádět jako jako první, takže také 1... Tím pádem na všechny 3 děti pořadí 1?
Vůbec se mi to nezdá..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 1. 2015 11:48
Zdravím, na základě jiné diskuze jsem opět znejistěla, jestli pořadí, jak má zaměstnanec uvedeno může být. Prosím o konzultaci. V podstatě nemá dodrženu podmínku, že společné dítě má být 1. Má jedno dítě s přítelkyní (ozn. 3) a dvě děti ve střídavé péči (ozn 1 a N), aby matka mohla mít 2 (ta má ozn. 2 a N) .
Pokud by musel mít dítě přítelkyně (aktuální domácnost) ozn. 1, a děti ve stříd. péči si označil 3 a N, nevím, jestli by si býv. žena mohla dát 2? Asi by to moje potvrzení zmátlo i je
jejího zaměstnavatele, protože ten o 3. dítěti vlastně neví.
Zkrátka mi to přijde nejlogičtější a nejspravedlivější, tak jak to má nastavené teď, děti obecně dohromady pobírají 1,2,3.
Jak to vidíte? Díky.