Vyučtovani daně z příjmu ze závislé činn

• (neregistrovaný)

27. 1. 2015 11:28

Dobrý den.Prosím účetni o radu.
    Jsme s.r.o a máme 3 zaměstnance. Jeden je od záři 2014 na DPP a
    odměna měsíčně 9600 Kč měsíčně daň tam neni a podepsal růž. prohlášeni.
    Druhý podepsal růž.prohlášení ,ale má 2 děti .Daň byla nula po odečteni na poplatnika,ale byl mu vyplacen daň.bonus.
    Třeti je inv.důchodce podepsané prohlašeni ,daň pokryje sleva na poplatnika.

Takže na FU se žádna daň neodvaděla.

Ale protože byl vyplacen bonus na děti jak vyplnit vyučtováni ze závislé činnosti ,aby nam byl bonus vrácen?Nebo co musím udělat.

Prosím poradi mi někdo? Moc děkují.i

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 1. 2015 11:40

Agatha (neregistrovaný)

Re: vyučtovani daně z příjmu ze závislé
      vyúčtování musíte provést, protože jste k této dani registrovaní

• 28. 1. 2015 7:09

alca64 (neregistrovaný)

Dobrý den,vstoupím Vám do diskuse.prosím o radu Aghatu(nejsem mzdová). Sloupce 1-10 vyúčtování jsou mi jasné, ale sloupec 11"bylo odvedeno" moc ne. Když v listopadu a prosinci mám vyúčt.daň a odvedenou listopadovou 7.1.2015 a prosincovou ještě ne. Co vyplním v tomto sloupci. Nulu nebo normálně to, co budu mít uhrazeno až v r.2015? Děkuji za radu

• 28. 1. 2015 7:26

h,p (neregistrovaný)

Nejsem sice Aghata, ale snad to nebude vadit. Do sl.11 píšete částky, které byly za dané měsíce odvedeny. A to odvedeny do podání vyúčtování, takže do listopadu uvedete částku, která byla odvedena za listopad 7.1.2015. Pokud prosincovou zálohu stihnete do podání vyúčtování odvést, uvedete ji do prosince, pokud ji odvést nestihnete, uvádět ji nebudete a bude figurovat jako nedoplatek.

• 28. 1. 2015 9:25

alca64 (neregistrovaný)

h,p - Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).