Re: mzdy
Bohužel je to novoroční překvapení od sociálky. Elektronický formulář ZFO pro nový rok neexistuje, přehled se musí vyplnit na ePortalu České správy sociálního pojištění.
A procházka růžovým sadem to tedy není. Potřebuje to javu, nainstalovat nějaké doplňky a zřejmě jen Internet Explorer. Prostě "legrace" pro normální účetní.
Re: mzdy
není, ale tady je sice nový tiskopis k vyplnění a vytištění,
https://eportal.cssz.cz/fas/formservice/filler.open?DocID=260179930
ovšem při kontrole mi to psalo chybu a nevím vůbec proč
při zadání úhrnu vyměřovacích základů si to sice samo vypočítá odvod za zaměstnavatele a po kontrole to napíše, že je výpočet špatně, dá se zase posílat datovkou, ale jenom po kontrole bez chyb
Re:mzdy + Přehled o výši pojistného 2015
Chtěla jsem načíst export z SW Pohoda
Zadala jsem načíst tiskopis ze souboru, odpovědělo mi to "Došlo k chybě - Formulář se nepodařilo otevřít"
Než ručně vyplňovat formulář a riskovat chyby, raději poději pošlu klientům tiskopis v pdf., ať ho poštou datovou schránkou.
Re:mzdy + Přehled o výši pojistného 2015
Také s tím dnes bojuji od rána. Loni jsem posílala přes ZFO, letos jsem ke svému programu koupila manažera el podání - načetla jsem, odeslala, bylo zamítnuto. Chybu jsem nenašla, telefonicky jsem zjistila, že musí být vyplněn kontaktní pracovník - jméno, příjmení, telefon i email. I když to není povinný údaj. Mně tam tedy chyběl ten email, tak jsem ho doplnila a odeslala znovu. Uvidím zítra....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 2. 2015 9:16
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký je platný formulář pro platbu sociálu "Přehled o výši pojistného" na rok 2015 ? Děkuji.