Re: Prohlášení poplatníka
To uvidím, dnes jsem po telefonu první firmu žádala o zaslání potvrzení o zd.příjmech, co bych pro zaměstnance neudělala :-) Už tak si připadám nejméně oblíbená osoba ve firmě, ale to bude asi pocit více mzdovek . . .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2015 15:52
Dobrý den, prosím o ujasnění. ZA žádá o roční zúčtování. V r. 2014 byl veden na ÚP, potom 7.3.-18.4. firma první, 22.4.-20.6. firma druhá, u nás od 23.6.. Mám potvrzení o zd.příjmech, kde je uvedeno u druhé firmy, že podepsal prohlášení na tyto měsíce 4,5,6 - sleva poskytnuta 5,6. On podepsal měsíc 4 i ve firmě první, ale to nevadí, pokud se zaměstnání nekryje, je to tak? U nás podepsal v červnu, ale slevu na poplatníka dostal u předchozí firmy. Mám požadovat na dobu, kdy byl v evidenci na ÚP potvrzení nebo stačí na 3.straně prohlášení uvést v plátcích postupně za sebou ? Moc děkuji za cenné rady, které jsou pro mě velkým přínosem :-)