Re: Danove priznani nebo rocni zuctovani
Dekuji za odpoved. A budou mi vraceny dane z obou dohod?
Jsem bohuzel v tomto zacatecnik. Pokud podepisi nyni u zamestnavatele prohlaseni na rok 2015, bude mi v nasledujicich mesicich strhavana dan - jaká? V dalsim roce zazadam o rocni zuctovani nebo budu muset opet podavat DP sama?
Re: Danove priznani nebo rocni zuctovani
Ano, FU Vám vrátí to, co si spočítáte v DP, záleží kolik daní jste zaplatila. Když podepíšete prohlášení, bude Vám zaměstnavatel uplatňovat odčitatelné položky, které uvedete. Takže zase záleží na tom, kolik si vyděláte a kolik činí Vaše daň.Prohlášení můžete podepsat souběžně jen u jednoho zaměstnavatele.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2015 22:59
Dobry den,
jsem student a v minulem roce jsem pracovala za sebou na DPČ a DPP. Ani u jednoho zamestnavatele jsem nepodepsala ruzove prohlaseni a nepredlozila potvrzeni o studiu. Mam nyni pozadat sveho zamestnavatele o rocni zuctovani nebo mam podat danove priznani sama? Budou mi vraceny dane, i kdyz jsem nepodepsala ruzovku? Dekuji