Re: Převod auta na úvěr do s.r.o.
Tak se omlouvam , v uverove smlouve je napsane zajistovaci prevod k predmetu financovani, takze ano
Re: Převod auta na úvěr do s.r.o.
no prave ze mi psali, ze za to chteji poplatek 8 tis. kč. Ale pokud by bylo zakonne cesi, tak by to bylo zdarma.Aleto nevim co by to mělo být, snad pry kdybych tim zvysila zakladni kapital spolecnosti, nebo tak neco. A prosim i kdybych pristoupila na ten poplatek. jak bude vypadat u osvč prevod, myslim, co s DPH ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 2. 2015 19:21
Dobrý den,
prosím potřebovala bych poradit. Jsem osvč,platce dph a využíval jsem auto k podnikání, které jsem měl zahrnuté v majetku. Ted jsem založil s.r.o., kde jsem společník a chtel bych toto auto převést na s.r.o., jde o to, ze mam auto na uvěr a chteji po me nejake info zda se jedna o zakonnou cesi a ja vubec netuším o co jde. A jeste pokud by šlo bez poplatku převést na s.r.o., tak jakým způsobem vypořádat DPH u vozu, kde jsem ho v 2013 pořídila a dph si narokovala.