Re: Oznámení o plnění pov.podílu-invalid
Lékařské prohlídky probíhají u našeho smluvního lékaře. Výpis z karty od obvodního lékaře nevidím a z potvrzení od lékaře, který může provádět tyto prohlídky je pouze výsledek, zda je či není schopen práce, nedělají na noční, takže ani zdr. prohlídka není tak častá. Zároveň jsem mzdy přebrala od 1/2014 a předešlá mzdová účetní tuto informaci nepředala a ani ji nezohlednila při zúčtování v minulých letech. Teď při podepisování prohlášení se každého ZMC ptám na vše a tak se na to přišlo. Oznámení pro ÚP zpracovávám teď, tak se ptám. Bohužel pokud nemáte informace k dispozici, tak s tím nic nenaděláte.... Takže asi tak.
Děkuji za Vaši odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 2. 2015 12:33
Dobrý den,
máme dva zaměstnance s invaliditou 1. a 2. stupně. Nevěděla jsem to, papíry z OSSZ mi donesli až teď pro roční zúčtování. Invalidita trvala celý rok 2014. Započítává se tato invalidita jako plnění povinného podílu? Můžu jejich přepočtený počet zmc uvést v oddíle D v řádku 1?
Předem moc děkuji za Vaši odpověď.