Re: účetní ztratila doklady k mateřské
Stejně nevidím jinou cestu než to řešit s účetní.
souhlasím, dokud si nepromluvíte s ní, stejně nic neuděláte. Max. můžete dnes dojít k lékaři, nechat si vystavit znovu žádost o PPM a ukončení neschopenky a zítra to účetní předat. Ale pokud to neztratila, ale pouze to někde u ní leží, výsledek je stejný.
nadřízenému a ten říkal, že jí to předal minulí měsíc 5tého . Jako jestli jí to leží takovou dobu na stole tak to jí nedaruji.... no kupodivu ukončení neschopenky odevzdala na ossz, ale formulář PPM né ...a nadřízený mi dnes říkal, že jí to dával, že si to pamatuje.
no jestli to přes měsíc leží na jejím stole, taky bych jí to nedarovala...
Ale pokud jste jí odevzdávala ukončení neschopenky i žádost o PPM současně, nemyslím, že PN odevzdala a PPM si nechala. Podle mě to bude zašité spíš na té OSSZ...
Anebo opravdu poslala jen ukončení neschopnosti a žádost o PPM zatím ne, protože peníze PPM sociálky stejně posílá až po skončení ledna. No a bylo zpracování mezd, nevíme, kde nám hlava stojí a doklady k lednovým neschopnostem (tzn neschopenky, ošetřovačky a mateřské šly na OSSZ až teď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 2. 2015 12:03
Dobrý den,
v lednu jsem odevzdávala v práci podklady k mateřské s ukončení neschopenky.... do dnes mi nepřišli žádné peníze, tak jsem volala na soc. a tam mi řekli, že podklady k mateřské nemaj, tak jsem volala do práce a tam řekli, že to asi ztratila účetní a neposlala to, ale bude tam až zítra ...nevíte nějaké rady? co dělat ? mám miminko a než se to vyřídí znova to budu další měsíc úplně bez peněz........sice přítel bere plat, ale to se zaplatí nájem atd.......