Re: Podnikání při pracovním poměru
Já bych si to začala v tichosti rozjíždět, dnes vám stejně vystaví ŽL dost obecně. A máte ve smlouvě nějakou formulku, která Vám to zakazuje? Když si DP uděláte sám, tak se nemusí nikdo nic dozvědět. A nakonec kdo nic neriskuje, nic nezíská.
Re: Podnikání při pracovním poměru
Co je prosím DP? Riskuje se tím odstupné, pokud by zaměstnavatel naznal že podnikáním ohrožuji firmu a ukončil PP. Odstupné ohrozit samozřejmě nechci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 2. 2015 15:44
Zdravím
Jsem zaměstnaný na HPP a chtěl bych k tomu podnikat ve stejném oboru jelikož firma bude příští rok končit. Dočetl jsem se, že musím požádat zaměstnavatele o souhlas, jenže jsem zaměstnancem personální agentury a tou jsem přidělen k mému "zaměstnavateli"
Bude personální agentura chtít svolení od toho kam jsem přidělen? Nebo se to řeší jinak? Jak tuto situaci nejlépe řešit k výsledku který chci - Získat svolení.
Ptám se prvně zde, protože bych rád dospěl k dobrému výsledku :)
Svým způsobem mám pracovní smlouvu pouze s agenturou a ta mě přidělila k někomu vykonávat práci, s ním ale smlouvu nemám.