Re: vyúčtování daně 2014 u zaměstnavatel
Jste spoluúčastník smlouvy o úvěru?
Životní pojištění si může v tomto případě uplatnit jen manžel.
Kolik činili příjmy Vašeho manžela za rok 2014 (více či méně jak 68.tis.Kč)?
Re: vyúčtování daně 2014 u zaměstnavatel
na potvrzení o zapl.úrocích jsem napsaná jako účatník i já , ale na smlouvě o úvěru jsem ještě pod rodným jménem.
příjmy manžela činí víc jak 68.000,- je v tom poskytnutá podpora v nezaměstnanosti + příjmy za leden 2014 kde je i odstupné,
takže to nic že?
a jeho životní pojistka také tedy nic?
moc vám děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2015 11:27
dobrý deJCn, chtěla bych se zeptat.Mám svého zaměstavatele , podepsala jsem , že chci u něj udělat roční vyúčtování daně 2014.Poslala jsem účetní ještě na odpočet potvrzení o zaplacených úrocích z úvěru stav.spoření, ale je to napsané na manžela jako majitele účtu, který je evidován na úřadu práce .Pak si ještě platí životní pojištění u Kooperativy , může to také uplatnit přes mě u mého zaměstnavatele?A ještě jsem se dozvěděla , že si na něj můžu uplatnit slevu -mám od něj potvrzení o zdanitelných příjmech za leden 2014 +
potvrzení z úřadu práce o poskytnuté výši podpory a potvrzení o evidenci.Můžu to ještě poslat účetní k vyúčtování daně?
děkuji
JC