Re: OT Předání bytu k ukončení nájmu
Výpověď z nájmu dva měsíce předem,tedy v prosinci k 28.2. Majitel podepsal...smlouva zaniká k poslednímu dni v měsíci.. Majitel se hájí tím že jsem se den určila sama a že v sobotu nikdo nedělá.. Tudíž mi dělá laskavost tím že chce byt předat v pondělí a přes to vlak nejede.
Nezájem že jsem v práci.. Kdyby přišel před týdne že se mu víkend nehodí..klidne bych předala již v pátek,ale teď už to nejde
Re: OT Předání bytu k ukončení nájmu
Argument že hodlám byt předat v den konce nájmu zavrhl právě tím že je to víkend a nemá čas.. Tak jsem ho alespoň požádala o písemné vyrozumění kdy chce byt předat ať pak na mě nemůže s tím že ho předávám pozdě..dosud mi ale nic nenapsal...
Předpokládala jsem že předání má proběhnout v den konce nájmu... Majitel do teď,také nezmínil že byt se předá jinak
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 2. 2015 15:37
Dobrý den..
Může se byt předat v sobotu,když naj.smouva končí 28.2 v sobotu nebo je nutne byt pouze v pracovní den ?? Jsem připravaná byt predat v den ukončení ale pronajímatel tvrdí že musím v prac.den
Děkuji za odpověd..