Re: Špatně navedené PS
Do nadpisu jste ráno napsala "Moc prosím o radu"
A admin vlákna s nadpisy, které nejsou v souladu s pravidly místního fora, maže
Pravidelně mizí vlákna s nadpisy psanými velkými písmeny, nadpisy přímo adresné, či nadpisy volající o pomoc bez určení, čeho se problém týká.
anonymm v 9,05 psal cca o tom, že se vlastně nic neděje, že jen teď proúčtujete pořizovací cenu vozidla mezi dotčenými účty. Pokud tedy se jednalo o již plně odepsané vozidlo.
Já jsem doporučovala, abyste klienta upozornila na to, že z důvodu neprovedených či chybně provedených inventur může při případné kontrole z FÚ dostat pokutu dle Zákona o účetnictví. Něco v tom smyslu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 2. 2015 20:11
Dobrý večer,
moc prosím ještě jednou o radu. Ráno jsem zde psala dotaz, nicméně jsem do nadpisu napsala něco nevhodného, tak mi byl smazán.
Dotaz zněl takto: Přebrala jsem účetnictví jedné firmy a zjistila jsem, že v roce 2011 (kdy došlo ke změně majitele, tudíž se uprostřed roku začalo účtovat do jiného účetního programu) byly navedeny špatně počáteční stavy u 022, 082, 321 a 311, tím pádem mi nesedí aktuální konečné zůstatky. U majetku se jednalo o auto za 210 000 Kč, mělo být vyřazeno, ale tato operace nebyla zachycena do účetnictví v novém programu. U závazků a pohledávek nejsem schopna dohledat, kterých faktur se konkrétně týkaly.
Na tento dotaz mi už odpověděli anonymm a .
Mám to zaznamenané v e-mailu, nicméně jsem si to nestihla přečíst před smazáním.
Mohu tedy poprosit znovu o radu?
Předem mockrát děkuji a přeji hezký zbytek večera.