Re: šablona DAP 2014 prosím
Budete vyplňovat tabulku k § 6, kde do jednotlivých řádků rozepíšete příjmy ze závislé činnosti
Příjmy se pak v DP sečtou, ale zaplacené zálohy se uvádí do jiných řádků (jiný řádek pro zálohovou daň, jiný řádek pro srážkovou daň)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 2. 2015 21:12
dobrý den, hledám šablonu pro vyplnění daňového přiznání FO 2014, vloni jsem si ji stáhla tuším z měšce.cz ale nyní se mi nedaří, můžete mi prosím poslat odkaz, abych mohla vyplnit a vytisknout? moc děkuji.
PS pokud má zaměstnanec příjmy ze závislé činnnosti, úraz z Kooperativy a dohodu o provedení práce z jiného zaměstnání, vyměřovací základy všechny sečtu do jednoho, u všeho se jedná o závislou činnost a srážkovou daň z dohody započtu na zálohovou, tzn. že sečtu opět všechny zálohy - ze zaměstnání + zálohu z náhrady za ztráty na výdělku Kooperativa + srážková z dohody o PP je to tak prosím ? moc děkuji za pomoc.