Šablona DAP 2014 prosím

• (neregistrovaný)

25. 2. 2015 21:12

dobrý den, hledám šablonu pro vyplnění daňového přiznání FO 2014, vloni jsem si ji stáhla tuším z měšce.cz ale nyní se mi nedaří, můžete mi prosím poslat odkaz, abych mohla vyplnit a vytisknout? moc děkuji.
    PS pokud má zaměstnanec příjmy ze závislé činnnosti, úraz z Kooperativy a dohodu o provedení práce z jiného zaměstnání, vyměřovací základy všechny sečtu do jednoho, u všeho se jedná o závislou činnost a srážkovou daň z dohody započtu na zálohovou, tzn. že sečtu opět všechny zálohy - ze zaměstnání + zálohu z náhrady za ztráty na výdělku Kooperativa + srážková z dohody o PP je to tak prosím ? moc děkuji za pomoc.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 2. 2015 21:20

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Re: šablona DAP 2014 prosím
      http://www.financnisprava.cz/cs/danove-tiskopisy/databaze-aktualnich-danovych-tiskopisu.aspx?lang=cs&rok=2015&tiskdruh=TDFU&dan=T_WEB01&skupina_T_SKUPINA05=1&a=1#search-result

Doporučuji vyplnit v EPO

• 25. 2. 2015 22:15

bet (neregistrovaný)

moc děkuji!! a je to tak, jak jsem se dotazovala - všechno vlastně sečtu jak vyměřovací základy, tak i zálohu se srážkovou ? hezký večer

• 25. 2. 2015 22:32

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Budete vyplňovat tabulku k § 6, kde do jednotlivých řádků rozepíšete příjmy ze závislé činnosti
      Příjmy se pak v DP sečtou, ale zaplacené zálohy se uvádí do jiných řádků (jiný řádek pro zálohovou daň, jiný řádek pro srážkovou daň)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).