Žádosti o vrácení daní a vypl.bonusů

• (neregistrovaný)

27. 2. 2015 13:17

Dobrý den. V XII.14 jsme ukončili prac.poměr pracovníků, rozdělili jsme firmu na dvě. Jedna má původní statut a měla zaměstnance, druhá je s.ro. a vzala si do firmy zaměstnance. V původní firmě jsme udělali na základě žádostí v Prohlášení - vyúčtování daní a v únoru také vyplatili přímo na jejich účty. Teď mi jde o požádání FÚ o vrácení, mám část doplatků z přeplatku a část doplatků z bonusu. Měli jsme vždy rovnány daně ve mzdách. Teď to chtějí v elektronické podobě a každé zvlášť- Prosím pomůžete mi, jak se jmenují tiskopisy, kde jich najdu a co musím všechno udělat? Moc Vám děkuji předem!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 2. 2015 14:42

Maxx (neregistrovaný)

Re: Žádosti o vrácení daní a vypl.bonusů
      Žádost o vyplacení bonusů z ročního vyúčtování existuje, najdete na webu dańové správy - v EPO. Jsou tam žádosti dvě - jedna na měsíční bonusy, jedna na roční.

JEstli je formulář na žádost na roční zúčtování daně (ne dodatečné bonusy) to nevím, ale myslím, že není.
      Nebo pak počkat, co vyjde ve vyúčtování zálohové daně a pak požádat o vyrovnání (to jsem posílala obyčejným dopisem).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).