Re: Nárok na podporu na ÚP?
dobrý den,omlouvám se, že vstupuji do diskuze, kamarádka rok ukončení VŠ červen 2013, červen-prosinec 2013 byl UP,
leden-červen 2014 první práce
druhá práce červenec 2014 do konce srpen pracovala, pak onemocněla (byla ve zkušební době, ale nikdo jí nedal zrušení PP ve zkušební době), takže asi je zaměstnaná do teď (sama to neví, soudí podle toho, že nikdo jí neposlal potvrzení o zaměstnání), neschopenka trvá. Zřejmě jak přijde do práce, dají jí ukončení PP ve zkušební době, bude mít nárok na podporu? Já myslím, že ano, děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 3. 2015 8:34
dobrý den, mám na Vás prosbu
v práci jsem skončila dohodou dne 31.5.2014, od 22.4.2014 jsem ale na nemocenské až do teď, na konci března mám naplánovanou operaci, takže budu žádat o prodloužení nemocenské
zajímalo by mě, kdybych měla nemoceskou např. až do konce června 2015, vznikl by mi nárok na podporu? Nejsem si jistá, zda splním podmínku 12 měsíců nemocenského pojištění za poslední 2 roky
moc děkuji všem