Re: Tisk do originál. formulářů
Již několik let používám EPO - vyplníte data, systém vše zkontroluje a vytisknete si jej. Můžete i uložit k poslání elektronicky, ale nemusíte. https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/uvod/vstup_expert.faces;jsessionid=F92BD6D1E259888F05BDEFABD7F527FF.ajp13sqli1v
>>>>>>>Prosím najdu někde k vyplnění daňového přiznání
>>>>>>>formulář , kde pak vytisknu pouze vepsaná data do
>>>>>>>originálního formuláře. Jedná se o daňové přiznání.
>>>>>>>Děkuji
>>>Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?
>>>Nechápu.
>>Já taky ne, hlavně pochybuji, že tázající doplní sama
>>všechny součty a přenosy, které formulář obsahuje
>>tak,
>>aby se jí to přeneslo správně do formuláře... Znovu
>>radím, použijte EPO...
>
>Přesně tak a na tisku se té barvy moc neušetří.....
>:-)))))
Možná funkci tisku údajů do originálního formuláře mají některé daňové SW.
Ale mám pocit, že tiskopisy daňového přiznání jsou na papíru gramáž 70g. Ten je slabý pro tisk v tiskárně. Bude se mačkat a trhat. A protože jsou přiznání k dani z příjmů na dvoulistu, tak se ještě musí před použitím nastřihat.
Jen tak pro zajímavost - jakým způsobem jste chtěla ta čísla zadávat?
Ve Wordu nebo Excelu si je zkusmo napíšete a řádky a mezerníkem budete posouvat až se trefíte?
Mnoho sw má možnost tisku jak do orig. tiskopisů, tak i tosk přímo tiskopisu. Nebo máte nějaký vlastní sw, který netiskne i šablonu tiskopisu, jen jeho obsah? Proto mě zajímá proč si chcete tak strašně komplikovat práci. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 3. 2015 14:54
Prosím najdu někde k vyplnění daňového přiznání formulář , kde pak vytisknu pouze vepsaná data do originálního formuláře. Jedná se o daňové přiznání. Děkuji