Re: Dań z příjm právn. osob elektronicky
Já jsem z toho odkazu ale pochopila, že se podávat elektronicky musí stejně.... pro banky si budete muset asi za poplatek nechat na FÚ orazit opisy
Jak to myslíte? Nechat orazit opisy?
Na opis DP Vám zadne razítko již dát nemohou, protože nemohou dát nové číslo podací, ktere je soucasti podaciho razitka. Mohou, myslím, jen vystavit výpis z DP. A bude ten bance stačit?
Jednejte s bankou, mela by reagovat /změnit své požadavky/ v návaznosti na změnu Daňového radu.
Tak asi jsem mimo, letos jsem, pravda, s takovýmto požadavkem na finančním úřadu nebyla. Ale běžně mi, v průběhu roku dávaly různé FÚ na přiznání razítko, že ten tiskopis souhlasí s tím, co bylo na FÚ podáno. text si přesně nepamatuji...
Tak tohle razítko dávali u nás jen na kopie, které si na FU nechávali a potvrzovali si /sami sobě/, ze u nich založena kopie souhlasí s originálem dokumentu, který museli poplatnikovi vrátit.
S žádosti na 'orazitkovani' kopie DP /předtím poslaneho poštou/ jsme neuspěli. Prý jediné výpis z DP za poplatek.
Před pár týdny jsem žádal o kontokorent a banka po mě chtěla přiznání DZP za roky 2013 a 2014. V roce 2013 jsem podával přes EPO, v roce 2014 přes DS. Poslal jsem jim obě přiznání v PDF a opis potrvzení přijetí v EPO za rok 2013 a doručenku za rok 2014 a stačilo jim to... Jedná se o FIO banku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 3. 2015 6:25
Dobrý den, musí se podávat přiznání k DPPO jen elektronicky? Děkuji.