Re: Rychlá půjčka
Ahoj
ja si pujcoval cca pred rokem tady: http://penizenadarky.cz/ a nebyl problem. Jen pokud si nejste jista ze to dokazete splatit v terminu tak jsou vysoke uroky. Na druhou stranu je to nejrychlejsi zpusob jak tu pujcku ziskat pokud ji potrebujete co nejdrive. Ja jsem pedant v tomto a vse si dobre propocitavam a primo me vytaci vypisovat milion lejster ktery po vas vsude chteji.Takze pro me bylo tohle znacka ideal
Pujcovala jsem si tady(www.penizedonepohody.cz) za me super,byla jsem v blbe situaci jeden mesic a potrebovala nutne penize bez zdlouhavyho vyrizovani.ale je to nebankovni pujcka tak je na tobe uz jak se k tomu stavis.Nic rychlejsiho nez nebankovni pujcka neni.Muzes jeste zkusit homecredit,nebo cetelem ale tam po tobe budou chtit potvrzeni o prijmu takze nez se to vyridi si nejakou tu chvili pockas:))
Několikráte jsem si půjčoval na pujcky1uvery.cz a mohu jen doporučit tuto společnost
U www.pujcky1uvery.cz to jde vcelku rychle. Půjčím si u nich tu a tam a schválení půjčky máte do 24 hodin. A od schválení máte peníze na účtu vcelku rychle. Zkrátka vyplníte si online žádost a oni se vám obratem ozvou sami a na tom důležitém se domluvíte už po telefonu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 3. 2015 14:19
čauky, nutně si musím někde půjčit jen nevím kde, tak potřebuju vědět kdo má s čím jaké zkušenosti?????? Hlavně co nejlíp tak aby to bylo co nejrychlejš vyřízený. Dík za odpovědi a rady jsem zoufalá