Re: sleva na popl. za 3měsíce do Pohody
děkuji, no právě, předchozí účetní sečetla 3 slevy do jedné, protože jednatel byl stanoven s měsíční čistou odměnou za období od 1.1. do 31.3., kdy výplata bude provedena v čtvrtletních intervalech tj. tedy do 5.4.
tak jsem z toho jelen :o((
ve sml. je psané první výplata odměny za období 1.1-31.3. má být provedena v termínu 5.dne kal.měsíce násl. po přísl. kal. čtvrt.
a paní účetní ji tedy odvedla v přehledu mezd ve třetím měsíci, kde je právě ta sleva na dani sečtená :o(
děkuji. Už jsem to nějak vymyslela,jen se ještě prosím zeptám, zda jde v Pohodě dát mzdu s 0,- ? Protože od 1.4. bude bez nároku na odměnu a když jsem volala na OSSZ, tak říkali, že mám posílat přehledy s 0,-. tak nevím, zda tu to jde v pohodě a nebo budu muset formulář z OSSZ ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 3. 2015 10:13
Dobrý den, byla stanovena odměna jednatele, která bude vyplacena najednou za 3 měsíce. Jak dostanu do POhody slevu na popl. za 3 měsíce d¨jednou částkou 6210,- ? Políčko sleva popl. v Pohodě nejde přepsat :o( děkuji všem A.