Re: Kaufland-neplacení daní
Stalo se mi u jedné studentky něco podobného. Požádala o Potvrzení o příjmech z DOPP se srážkovou daní a tam jí uvedli, že na DOPP si vydělala za rok (např.) 20tis.Kč a odvedená daň byla 0. Přitom mi studentka řekla, že dostala na účet opravdu těch 20.tis.Kč. Ovšem to bylo miniaturní firma, kde mzdy dělala osoba profesí zcela mimo ekonomii a mzdy.
Ovšem v Kauflandu by se jim něco podobného snad stát nemělo. Požádala si o Potvrzení o příjmech?
Re: Kaufland-neplacení daní
Když byl syn u KFC, hustila jsem do něj, aby podepsal. On se dušoval, že mu nic nedali a nic nepodepsal. Pak přišly peníze a páska a vida - sleva na popl byla. Volala jsem příslušné paní a ta mi řekla, že od něj má podepsáno.
No a co se děje u té agentury, kde je teď, to jsem doteď nepochopila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 3. 2015 13:13
Dobrý den,
dcera byla vloni na noční inventuře v Kauflandu.Má ještě jednu brigádu DPČ,kde má podepsáno prohlášení.Je studentka.CHtěla jsem jí spočítat daně,ale ona mě řekla,že v Kauflandu prohl.nepodepsala,ale daň neplatila.Pro mě dobře,ale nechápu to,jak je možné,že se tam neplatí daň při nepodepsaném prohl.Její kamarádky to měli také tak.