Podání DPPO přes daň.portál

• (neregistrovaný)

17. 3. 2015 8:23

Dobrý den, prosím Vás, kdo máte už s tímto zkušenosti s podáváním DPPO přes EPO. Mohu si zde vyplňování jen rozpracovat, že si vyplním např. jen část a dá se to uložit, abych např. další den mohla načíst a dovyplňovat? A dá se uložit i rozvaha a výkaz ZZ? My můžeme podávat ve zjednodušeném rozsahu a to zde nikde nevidím.
    Našla jsem vpravo linky "uložení prac.souboru" a "načtení souboru" - uloží se mi tímto veškeré vyplněné údaje, tzn., že i Rozv. a VZZ?
    A prosím, jak mám postupovat s přílohou, kterou mám ve wordu?
    Jsem z toho ve stresu, prosím poraďte.
    Děkuji předem za Váš čas a ochotu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 3. 2015 8:32

Hanka.. (neregistrovaný)

Re: podání DPPO přes daň.portál
      Dobrý den, uložení pracovního souboru je, že si to uložíte a další den můžete pokračovat ve vyplňování po "načtení souboru". Vůbec se tam toho nemusíte bát, vyzkoušejte a uvidíte. Dají se tam přikládat i e-přílohy. Kdybyste na to "nenašla" kolonky, tak po kliknutí na Kontrola chyb Vás to na chyby s nepřiloženými soubory upozorní. A po kliknutí na jednotlivé řádky chyb Vás to přesune tam, kde se přílohy dají přiložit. Předpokládám, že pokud budou přílohy v nesprávném formátu, tak Vás to na to upozorní. Pak je tam i Tisk, ale to si můžete jen vytisknout a příp. uložit v pdf formátu, a to Vám ale zase neumožní pokračovat ve vyplňování následující den. Na to je právě to "uložení prac.souboru".

• 17. 3. 2015 9:00

ERrIKa (neregistrovaný)

Mockrát Vám děkuji za odpověď, jste zlatá. Už to zkouším.
      Jen se ještě potřebuji zeptat na tu Přílohu, kterou mám ve wordu.
      Vpravo na EPu je oddíl "stránky", kde je nabídka "jiné přílohy", když se na to dívám, vypadá to, že sem mohu tu naskenovanou Přílohu vložit. Je to ono? A nevadí, že nebude v XML?
      Mockrát děkuji

• 17. 3. 2015 9:11

kikadika (neregistrovaný)

Přílohu musíte mít v PDF. Ale opravdu je to jednoduché, nebojte se, vše Vás navede a ještě zkontroluje, že máte bez chyb. kikadika

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).