Re: podání DPPO přes daň.portál
Dobrý den, uložení pracovního souboru je, že si to uložíte a další den můžete pokračovat ve vyplňování po "načtení souboru". Vůbec se tam toho nemusíte bát, vyzkoušejte a uvidíte. Dají se tam přikládat i e-přílohy. Kdybyste na to "nenašla" kolonky, tak po kliknutí na Kontrola chyb Vás to na chyby s nepřiloženými soubory upozorní. A po kliknutí na jednotlivé řádky chyb Vás to přesune tam, kde se přílohy dají přiložit. Předpokládám, že pokud budou přílohy v nesprávném formátu, tak Vás to na to upozorní. Pak je tam i Tisk, ale to si můžete jen vytisknout a příp. uložit v pdf formátu, a to Vám ale zase neumožní pokračovat ve vyplňování následující den. Na to je právě to "uložení prac.souboru".
Mockrát Vám děkuji za odpověď, jste zlatá. Už to zkouším.
Jen se ještě potřebuji zeptat na tu Přílohu, kterou mám ve wordu.
Vpravo na EPu je oddíl "stránky", kde je nabídka "jiné přílohy", když se na to dívám, vypadá to, že sem mohu tu naskenovanou Přílohu vložit. Je to ono? A nevadí, že nebude v XML?
Mockrát děkuji
Přílohu musíte mít v PDF. Ale opravdu je to jednoduché, nebojte se, vše Vás navede a ještě zkontroluje, že máte bez chyb. kikadika
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2015 8:23
Dobrý den, prosím Vás, kdo máte už s tímto zkušenosti s podáváním DPPO přes EPO. Mohu si zde vyplňování jen rozpracovat, že si vyplním např. jen část a dá se to uložit, abych např. další den mohla načíst a dovyplňovat? A dá se uložit i rozvaha a výkaz ZZ? My můžeme podávat ve zjednodušeném rozsahu a to zde nikde nevidím.
Našla jsem vpravo linky "uložení prac.souboru" a "načtení souboru" - uloží se mi tímto veškeré vyplněné údaje, tzn., že i Rozv. a VZZ?
A prosím, jak mám postupovat s přílohou, kterou mám ve wordu?
Jsem z toho ve stresu, prosím poraďte.
Děkuji předem za Váš čas a ochotu