není zač, nápodobně
>>>dobrý den, zkyně pracuje od ledna do února 2015 na
>>>dohodu o PP, od 1.3. hlavní pracovní poměr. V únoru
>>>dohoda založila účast na pojištění, přihlásím na ZP
>>>za
>>>únor, to je mi jasné, není mi jasná
>>>přihláška/odhláška
>>>na
>>>OSSZ zpětně od ledna ...? na základě čeho prosím na
>>>OSSZ zpětně od ledna :-(
>>
>>Přihláška na OSSZ - datum od kdy zaměstnanec
>>zaměstnání vykonává, nikoliv datum vzniku účasti na
>>pojištění.
>děkuji, paní jasná a přeji pěkný den
Re: DoPP a přihláška na OSSZ
Dobrý den, prosím také o radu. Založili jsme s manželem s.r.o. oba dva jsme ale zaměstnani bud na hl. PP nebo jako osvč jinde. Dotaz mám, pokud si tam jednatel-společník udělá dohodu o provedení práce /bude zahraniční služební cesta-náhrady/, musí se zaregistrovat firma na ZP SP ¨jako zaměstnavatel a na FU asi přihlsit k registraci zálohové a srážkové daně, ze ? I když platit se bude zatím vsude nula. Jeste by mě zajímalo, ¨smlouva o výkonu fuknce jednatele, lze s ní řešit služební cesty - náhrady, případně i pokud by bylo zakoupené služební auto, tak phm atd... ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2015 9:37
dobrý den, zkyně pracuje od ledna do února 2015 na dohodu o PP, od 1.3. hlavní pracovní poměr. V únoru dohoda založila účast na pojištění, přihlásím na ZP za únor, to je mi jasné, není mi jasná přihláška/odhláška na OSSZ zpětně od ledna ...? na základě čeho prosím na OSSZ zpětně od ledna :-(