Re: udání na FÚ
Kontrolovat mohou (chtělo by to znát podrobnosti, např. daňové ztráty atd.), ale ne vše mohou dodanit.
Věřím tomu, že někteří lidé jsou tak hloupí, že ve snaze pomstít se druhému klidně potopí i vlastní firmu.
Jo tak tomu klidně věřte a nejhorší je podnikání dohromady s rodinnými příslušníky. Měla jsem společnost, kde mi jednatelé dávali odlišné informace ve snaze poškodit toho druhého aniž by si uvědomovali že si řežou větev pod vlastní pr*** a nic nechtěli slyšet...
Tak to mám já teď. Byli to dvě kamarádky, pak jedna odešla na mateřskou, druhá nasekala dluhy, došlo to až tak daleko, že ta jedna dostala 80% a ta druhá jenom 20% podílu. Ta druhá to teď chce prodat a ještě vyhrožuje. Vůbec si neuvědomuje, že když udá firmu, tak všechno půjde za ní a to bylo v době, kdy měla 50 na 50%
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 3. 2015 12:39
Dobrý den, prosím o pomoc. Společnost s.r.o., dva majitelé se nepohodly a jeden chce prodat podíl. Vyhrožují si udáním na FÚ. Muže FÚ kontrolovat zpětně i rok 2009,2010,2011 i když by na to už normálně nemohli?
Děkuji předem všem.