Úroky z hypotéky

• (neregistrovaný)

19. 3. 2015 21:47

Dobrý den, Platím hypotéku - nyní refinancována. Mzdoivá účetní mi letos nechce udělat zúčtování, protože je na smlouvě o refinancování napsáno, že se může částka krom refinancování hypotéky použít i na změnu v katastru. V tomto případě prý nejde úroky uplatnit. Hypotéka je 1,3mil. a poplatek na katastru 1000,-
    děkuji za odpovědi týkající se porblému hypotéky

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 3. 2015 21:52

mirka..p (neregistrovaný)

Re: úroky z hypotéky
      http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1282380

se obávám, že se už nikomu radit nebude chtít

• 19. 3. 2015 22:03

martinal (neregistrovaný)

Trochu nechápu - zapoměla jsem napsat děkuji a dobrý den, Paní jasna nic neodpověděla - stačilo by přeci napsat, že je něco slušnost a odpovědět. Takhle to bylo jen napomenutí a odpověď nikde. je to tedy tak, že pokud někdo zapomene děkuji, prosím... tak už se s ním nikdo nebaví?

• 19. 3. 2015 22:09

mirka..p (neregistrovaný)

Není to o zapomenutí děkuji a prosím. Vy jste na slušné upomenutí reagovala takto:

A vase odpoved je jaka? Nebo jen ctete diskuze a buzerujete ostatni?

Víte, nevím, jestli vám to dochází, ale mnoho zdejších radících jsou plně zaměstnaní odborníci, kteří opravdu jen z dobroty srdce pomáhají ostatním, bez nároku na odměnu radí, místo co by šli třeba do kina :o)
      Je to jejich svobodná volba, ale zaslouží si za to slušné jednání.

A zrovna paní jasná je tady jeden z nejčastěji a nejkvalifikovaněji odpovídajících lidí.

• 19. 3. 2015 22:56

martinal (neregistrovaný)

Dobry den, pani jen napomenula a nic neodpovedela. Ja k teto otazce mb apsala, za prosim o reakci pouze ohledne hypotek. Nemam popravde cas na diskuzi o nicem. Jsem zamestnana matka 2 malych deti. Pokuded tedy nemate odpoved ohledne dotazu. Tak uz prosim nereagujte, usetrite nam obema cas a nervy. Dekuji

• 20. 3. 2015 6:31

jasná. (neregistrovaný)

Dobrý den,
      a nemyslíte, že zrovna vy matka 2 dětí byste neměla v žádném případě zapomínat na slovíčko "děkuji, prosím"? Jak chcete naučit vlastní děti slušnosti, když vám osobně nic slušnost neříká a místo omluvy se začnete ještě čertit? Já si velice vážím jedné tázající, ktrerá na moji reakci na slušnost napsala, že děkuje za uštědřený políček a dodatečně prosí o radu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).