Re: Příjmy ze zaměstnání - ČR, SR, Kypr
Dobrý den, moc díky za odkaz. Komplikace je to i v tom, že se jedná o příjmy na palubě lodi a když jsem si nastudovala příjmy ze zaměstnání na Kypru, ze smlouvy o zam.dvoj.zd, tak moc moudrá z toho nejsem ...
Tak to holt známé bez záruky zpracuji a když tak FÚ odhalí chybu :-)
Hezký víkendVS
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 3. 2015 21:54
Dobrý den,
známá pracovala loni na výletní lodi v zahraničí a od 7/14 pak pracovala v ČR.
Je povinna podávat přiznání za 2014?
1) Kypr - období 1.1. - 23.3.14 - v potvrzení o příjmech uveden příjem a sociální pojištění, daň žádná (příjem 1 554 + SP 121 €)
2) Slovensko - období 20.4. - 20.5. - potvrzení o příjmech obdobné našemu, daň žádná, podepsala jejich prohlášení (příjem 402,35 € vč. SP, ZP)
3) ČR 7-12/2014 (podepsala prohlášení, příjem 113 tis + 38 tis SP,ZP .. zaplacená daň 10 tis)
Vůbec nevíme, jak se s tím "poprat" a pokud je povinna podat přiznání, jak příjmy do něj uvést.
Příjmy na sebe navazovaly, nebyly současně, takže teoreticky by přiznání podávat nemusela?
Když jsem sečetla všechny příjmy vč. SP, ZP vyšla mi daň 6,6 tis a zaplacené zálohy v ČR má 10 tis, takže by se jí ještě přes 3 tis vrátilo?
Prosím nemáte někdo zkušenost?
Budu vděčná za každou pomoc. Děkuji.
V.