Re: nákup a prodej dřeva - sklad prosím
No jasně, sklad jsem udělala, jenže to je ten kámen úrazu, když jednatel řekne všechno se oficiálně prodalo a já mám zůstatek. to je potom těžká práce. Ale to jsem odbočila, moc děkuji, tak to mám správně. Díky
A jestli se mohu zeptat, pokud je na bankovním výpisy vklad 100,- (jejich osobní vklad na začátku podnikání) musím to udělat jako příplatek mimo ZK anebo je nějaká jednodušší cesta?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 3. 2015 8:48
Dobrý den, ještě jednou se chci zeptat (trochu svůj dotaz lépe popíšu). S.r.o. (takže podvojné ú.) zpracovává dřevo. Koupili lesní pozemky a těží tam, ale i koupili od jiné fyzické osoby, a dřevo dále prodává. A jde mi o to, pokud nefakturuje za službu, ale za dřevo, musím já tyto pohyby vést přes sklad??? Tvrdí mi, že všechno co nakoupil prodal, ale pokud sečtu m3 tak mi vychází zůstatek takže nevím to mám účtovat a hlavně jestli to mám vůbec řešit, nebo jen zaúčtuji 5.. a 6...Prosím o radu děkuji moc