Re: daň.zvýh.studium při ukončení
>Dobrý den,
>chtěla bych se zeptat – syn zaměstnance ukončil
>gymnázium - mám potvrzení z Gymnázia 2012/2013. A poté mám
>potvrzení o studiu VŠ - Jihočeská univerzita v
>Č.Budějovicích od 3.9.14 do 31.8.2015. Daňové zvýhodnění může
>uplatnit za celý rok 2014, že.
pokud nemá potvrzení o studiu na šk.rok 2013/2014, nemůže uplatnit za celý rok 2014
>A u dcery tohoto zaměstnance mám potvrzení o
>prezenč. studiu Univ. Karlova v Praze od 1.10.13 do
>30.9.2014, obor FYZIO, poslední rok magisterského studia.
>Uplatnit slevu mohu až do září? Je potřeba při tomto
>„posledním“ roce studia ještě něco doložit? – Diplom, nebo
>nějaké jiné potvrzení?
>Zatím jsem toto ještě neřešila, tak prosím o radu.
můžete uplatnit vč. října, pokud po celý měsíc říjen nepracovala v pojištěném vztahu, jiné potvrzení netřeba
Syn má potvrzení o studiu 2013/2014, překlepla jsem se. Jen jsem nevěděla, pokud měl maturitu, pak prázdniny a pak VŠ, zda se musí něco ještě doložit, tak nemusí, děkuji za info. U dcery také tedy, když končila, tak stačí jen potvrzení o studiu, co již máme. Děkuji za info
Z vašeho potvrzení se nedovíte, kdy dělala státnice. Měl by vám to aspoň rodič napsat do prohlášení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 3. 2015 9:03
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat – syn zaměstnance ukončil gymnázium - mám potvrzení z Gymnázia 2012/2013. A poté mám potvrzení o studiu VŠ - Jihočeská univerzita v Č.Budějovicích od 3.9.14 do 31.8.2015. Daňové zvýhodnění může uplatnit za celý rok 2014, že.
A u dcery tohoto zaměstnance mám potvrzení o prezenč. studiu Univ. Karlova v Praze od 1.10.13 do 30.9.2014, obor FYZIO, poslední rok magisterského studia. Uplatnit slevu mohu až do září? Je potřeba při tomto „posledním“ roce studia ještě něco doložit? – Diplom, nebo nějaké jiné potvrzení?
Zatím jsem toto ještě neřešila, tak prosím o radu.