DPFO přes EPO - více příloh

• (neregistrovaný)

23. 3. 2015 10:44

Dobrý den, vyplnila jsem si přiznání přes EPO. Potřebuji vložit jako přílohu 2x potvrzení o život.pojištění. Mám osken. dva soubory a nedaří se mi je vložit jako přílohu, pouze jeden a nevím jak tam dostat ten druhý ? Poradí mi někdo. Nebo je potřeba naskenovat obě potvrzení do jednoho souboru ? Moc děkuji za reakce.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 3. 2015 11:37

.. (neregistrovaný)

Re: DPFO přes EPO - více příloh
      Skenovala jsem více potvrzení do jednoho souboru, v přílohách jsem pak uvedla počet stránek příloh

• 23. 3. 2015 11:50

Daniela K. (neregistrovaný)

K DP k jednomu řádku lze připojit jako E- přílohu více potvrzení. Přílohy při nahrání do E-přílohy musíte očíslovat Příloha č.1,
      Příloha č.2, ... a uvést do "DAP Přílohy" počet příloh, v tom kterém řádku, které budete přikládat. (Počet stránek příloh se mi vyplnil automaticky).

• 23. 3. 2015 11:55

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Když mají být e-přílohy u daného řádku v PŘÍLOHY DAP, tak opravdu u některých nelze načíst více souborů.

• 23. 3. 2015 12:21

emmaz (neregistrovaný)

Všem Vám děkuji za reakce, ale nejjednodušší variantu vidím v naskenování do jednoho souboru. Při vkládání jsem přilohy samozřejmě číslovala, ale systém nenabízí možnost vložit další ...
      Přeji krásný den !

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).