Exekuce - pořadí

• (neregistrovaný)

23. 3. 2015 11:35

Dobrý den,
    vím, že je to tu pořád dokola. Pročetla jsem toho dost, ale mám v tom zmatek a nerada bych udělala chybu. Exekuce teprve začínám zpracovávat.
    Proto Vás zkušené prosím o radu.
    Mám zaměstnance - na něj od listopadu chodí exekuce. Nyní jich je celkem 12 - z toho 2 přednostní (VZP).
    VZP jsem začala strhávat ze mzdy, datum doručení prvnímu plátci je 05/2012. Pak začaly chodit nepřednostní exe datum od 2007 do 2015, nyní přišla exe přednostní další VZP datum 12/2007. Zaměstnanec ale má minimální mzdu a 1 dítě (manželku ne). Teď od března má přidáno, takže plat 10300. Musím exe datumově srovnat a nejsem si jistá, zda mám zatím strhávat jen VZP (přednostní) a ty nepřednostní musí čekat, nebo to vše nějak podělit. Protože z tak malého platu by se to strhávalo po mini částkách mnoho let.
    VZP na každou z nich dluží více jak 30 tisíc. Na dalších exe mezi 30 -50 tisíci.
    Jeden exekutor (na nepřednostní exe) už mě uhání, proč neposíláme peníze. Přitom už jsem mu posílala vše co chtěl - veškeré potvrzení o výši příjmu, seznam předešlých exekucí, atd....
    Moc všem děkuji za rady
    Jarka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).