Re: 2x podepsaný růžový papír
Podejte a uvidíte
Názory se různí, někdo říká, že by měl opravit zaměstnavatel, kde jste podepsal později. Někdo, že zaměstavatel se může spolehnout na to, že zaměstnanec má rozum průměrného člověka podle nového Občanského zákona § 4 odstavec 1) a že za své chyby je každý zodpovědný sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 3. 2015 12:14
Dobrý den,
prosím o radu.
Jsem student VŠ a nedopatřením jsem podepsala 'růžový papír' u dvou zaměstnanců najednou i přes to, že vím že se to nemá, ale na personálním oddělením u druhého zaměstnavatele na tom trvali i když jsem jim jasně řekla, že ho mám podepsané jinde. Teď nastal okamžik kdy musím podat daňové přiznání a mám před sebou potvrzení o zdanitelných příjmech od obou zaměstnavatelů a u obou mám uplatněn růžový papír, tudíž slevu. Stejně by mi asi na daň vrátili ale ted nevim jak to mám vyřešit v daňovém přiznání a zda mi za to finanční úřad vyčíslí nějakou sankci.
Děkuji za odpověď