Re: Vrácení přeplatku
Píše se do vyúčtování roku 2015, ano napište žádost, zkontrolují to právě podle vyúčtování 2015, vše se děje v tomto roce, tam to vše bude. sloupec 4. a řádky 2,3 v části II, mrkněte sem:
http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5459_21.pdf?201503251129
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 3. 2015 9:11
Dobrý den,
mám zaměstnance,který u nás pracuje od prosince 2014, má podepsané prohlášení a má nízkou mzdu, takže zálohy ze mzdy na daň neodvádím. Předtím byl veden na úp asi 2 měsíce. Přinesl mi potvrzení o zdanitelných příjmech z předchozího zaměstnání.
Udělala jsem RZD a vyšel mi přeplatek kolem 5 tisíc. Do Vyúčtování daně z příjmu ze záv. činnosti to nijak neuvedu, že? To leda uvede ten jeho předchozí zaměstnavatel.
Takže napíšu si ve wordu finančnímu úřadu žádost o vrácení přeplatku z ročního zúčtování ve výši 5tis. kde uvedu naše číslo účtu a ten to pošle? Jak si to ověří, že tu částku může vrátit? Poradíte prosím?
Děkuji.