Re: Stereo závěrka datovou schránkou pří
Dobrý den,
ano pracuji také ve STEREO, poslala jsem též ve formátu xml, pouze přílohu k účetní závěrce posílám v pdf. Otevře se mi daňový portál, tam si opravím případné chyby, uložím třeba na plochu, poté otevřu datovou schránku a přikládám uložené na ploše a přílohu v pdf.
Snad je to srozumitelné.
Re: Stereo závěrka datovou schránkou pří
šla mi příloha ve wordu normálně přiložit v EPO, je tam na to možnost vložit, ve finále jsem zadala možnost odeslat datovou schránkou, okamžitě mi naběhla datovka, tam jsem se jen přihlásila a cvakla ano - odešlo to samo, pak se ukázalo potvrzení o odeslání
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 3. 2015 11:06
Dobrý den,
prosím o radu. V účetním programu STEREO jsem si vyplnila DPPO a je tam možnost přílohy pro elektrické podání, tak jsem tam dala rozvahu, výkaz zisku a ztrát a přílohu účetní závěrky - píšou tam, že se to uloží v xml.
Tyto přílohy se v DPPO nějakam píšou? Už jste to tahle někdo posílali přes datovku a došlo to vše v pořádku?
Děkuji