Stereo závěrka datovou schránkou přílohy

• (neregistrovaný)

27. 3. 2015 11:06

Dobrý den,
    prosím o radu. V účetním programu STEREO jsem si vyplnila DPPO a je tam možnost přílohy pro elektrické podání, tak jsem tam dala rozvahu, výkaz zisku a ztrát a přílohu účetní závěrky - píšou tam, že se to uloží v xml.
    Tyto přílohy se v DPPO nějakam píšou? Už jste to tahle někdo posílali přes datovku a došlo to vše v pořádku?

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 3. 2015 11:11

MK54 (neregistrovaný)

Re: Stereo závěrka datovou schránkou pří
      Dobrý den,
      ano pracuji také ve STEREO, poslala jsem též ve formátu xml, pouze přílohu k účetní závěrce posílám v pdf. Otevře se mi daňový portál, tam si opravím případné chyby, uložím třeba na plochu, poté otevřu datovou schránku a přikládám uložené na ploše a přílohu v pdf.
      Snad je to srozumitelné.

• 27. 3. 2015 11:15

MK54 (neregistrovaný)

Možná se Vám jedná o to, jestli je tam i výkaz zisků a ztrát, když si dáte opis přiznání tak tam to uvidíte.

• 27. 3. 2015 11:16

jájina (neregistrovaný)

šla mi příloha ve wordu normálně přiložit v EPO, je tam na to možnost vložit, ve finále jsem zadala možnost odeslat datovou schránkou, okamžitě mi naběhla datovka, tam jsem se jen přihlásila a cvakla ano - odešlo to samo, pak se ukázalo potvrzení o odeslání

• 27. 3. 2015 12:25

Hana....... (neregistrovaný)

Děkuji za rady, já to zkusím a raději si telefonicky ověřím jestli vše mají. Hezký víkend

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).