Money S3 - příjmový pokl.doklad

• (neregistrovaný)

27. 3. 2015 11:18

prosím uživatele Money S3, jak řeší následující...Podnikatel mi dává podklady jednou za měsíc vše souhrnně, já mu vystavuji i faktury. Většinou se jedná o bezhotovostní, ale začínají přibývat i hotovostní. za ty obdrží peníze samozřejmě ihned, takže PPD je s čerstvým datem z března, kdy já nemám ještě žádné jiné paragony z března v ruce a řeším, jak to udělat, když Money hned vytvoří ten doklad s číslem prvním možným v pořadí a já teprve pak ke konci měsíce dávám do programu nové výdaje a příjmy z kasy a data jsou třeba starší, ale pořadová čísla vyšší.
    Např. mám poslední příjmový z 28.února třeba č.30, pak hned skočí pořadové číslo příjem 31. s datem 27.3.- kdy vydal hotovostní fakturu na službu a ihned ji dostal zaplacenou- a pak jakmile dostanu další paragony souhrnně za březen (V i P), tak když je roztřídím dle data postupně a zadám do programu, tak mám třeba další pořadové číslo 32. s datem 1.3. Mě to nevadí, já se v tom vyznám, ale při vytištění pokladny to vypadá divně, že se pořadová čísla "přeskakují".Nemůže to třeba být divné případné kontrole?? Když dám řadit podle data, tak za sebou nejsou v řadě pořadová čísla a když dám řadit dle pořadového čísla, tak zase nejsou za sebou datumy..Možná hloupý dotaz, ale pozastavila jsem se nad tím

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).