doplnění
A zeptám se jak by se postupovalo, když manžel si jí uplatnil leden, únor a já zbytek, ale protože uplatňuje zároveň výdaje procentem a nesplní podmínku vyšší 50%ZD ze zaměstnání než z podnikání tak si dítě uplatnit nemůže, mohu si ho dát já 12 měsíců, přestože on má v potvrzení napsáno dva měsíce dítě?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2015 11:05
Dobrý den chci se jen zeptat,pokud jsem zaměstnaná a jako osvč vedlejší činnost a uplatňuji si děti. Takže jsem obdržela potvrzení o příjmech ze zaměstnání a do přiznání dám příjem, pojistné, ZD z podnikání a potom uvádím tam znovu děti a zaplacenou zálohu anebo už tam děti nepíšu, když jsou napsané v potvrzení (uplatňovali se během roku), ale nevím jestli se tam nenapíšou a vypočítá se mi rozdíl, protože já byla v zaměstnání 10 měsíců takže nevím jestli u dítěte napíšu 12 měsíců nebo jen 2. Děkuji