Re: příloha k UZ-nelze odstranit řádky
Nj, vidíte díky!!!už jsem zblbnutá. A=P mám OK, jasně že jsem koukala na A brutto.
Myslíte že bych se nemusela s přílohou "mučit"? Je to DPPO za společnost s.r.o., úhrn čistého ročního obratu byl 14,5 mil. Kč,společnost se zabývá poskytováním služeb a kovovýrobou. To by byla krásná zpráva, nemuset Přílohu k UZ přikládat.
Přiznám se, že jsem letos vyplnila jen u jedné firmy (paušální výdaje na vozidlo) a to právě na EPO. Do přílohy k přiznání se to přeneslo jako zvláštní příloha k řádku č. 162 II. oddílu
Ostatní firmy neměly pro rozepisované řádky plnění, tak jsem tyto přílohy neřešila. Ale nejsem daňový poradce, tak to považujte jen jako diskuzní příspěvek.
Chápu, že rozvahu a výsledovku musíme na FÚ doručit. To mám hotové. Řeším Přílohu k účetní závěrce, kde se uvádí informace z účetnictví - forma odepisování, řídící osoby, zaměstnanci, zásoby, zaměstnanci, používané účetní metody, složení FV a FP podle dní po splatosti....no mazec to je.
Omlouvám se, jsem to popleta. Zaměnila jsem přílohu k DP za Přílohu k řádné účetní závěrce. Tak tuto přílohu bych si nedovolila neposlat. Ale za ty roky je už mám u klientů tak vymakané, že zpracování mi trvá max. půl hodiny. Vyplňovat místní šablonu by se mi tedy nechtělo.
Moc vám oběma děkuji :-) má radost byla unáhlená, už jsem myslela že nám to stát zjednodušil.Právě že vzhledem k významnému nárustu výnosů, pořízení nového DM, položkám pro které v 2013 společnost neměla naplnění a v 2014 už ano...každý rok je to jiné.Ještě se zeptám-tuto přílohu musím také odeslat přes EPO, nebo tam stačí jen uvést ty vybrané údaje z výkazů a tuto přílohu k účetní zavěrce doručit na FÚ v listinné podobě?
velmi děkuji :-) Vám také
>>>To sice chápu,ale i požadavky na obsah přílohy se
>>>každý rok mění a je jen otázkou času, než to někdo
>>>začne
>>>kontrolovat. Šablona Aspektu obsahuje vše. Na OR jsou
>>>často příšerné paskvily..a pokuta 3% ze souhrnu
>>>rozvahy
>>>je fakt pálka. Hezký večer.
>>
>>Moc vám oběma děkuji :-) má radost byla unáhlená, už
>>jsem myslela že nám to stát zjednodušil.Právě že
>>vzhledem k významnému nárustu výnosů, pořízení nového
>>DM,
>>položkám pro které v 2013 společnost neměla naplnění
>>a
>>v 2014 už ano...každý rok je to jiné.Ještě se
>>zeptám-tuto přílohu musím také odeslat přes EPO, nebo
>>tam
>>stačí jen uvést ty vybrané údaje z výkazů a tuto
>>přílohu k
>>účetní zavěrce doručit na FÚ v listinné podobě?
>v pdf přiložit do EPO, za obtěžování úředníka papírem
>bude vyměřena 2 000,- pokuta:-)...a pak také správně
>zveřejnit na obchodním rejstříku. Pevné nervy a dobrou
>noc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 4. 2015 20:26
dobrý den, stáhla jsem si v šablonách Přílohu k UZ pro právnické osoby. Bohužel mi nejdou odstanit nepotřebné řádky. Snažím se odstranit dle návodu jen ty řádky,které ve sloupci A mají bílé pole. Stále mi to hlásí: zamčené buňky nelze měnit.Poradíte někdo prosím?
a ještě v rzovaze se mi A celkem nerovnají P celkem, rozdílje o částku uplatněných odpisů. je to tak správně? ještě to chci stihnou dnes odeslat.děkuji