Re: dohoda o prov.práce
prosím jakou slátaninu jen mě zajímá když už byla na dohodu o prov. práce a vyčerpala 300 h jestli ji ještě můžeme dát dohodu samozřejmě na jinou práci.. pokud nechcete tak nemusíte odpovídat takovým způsobem paní ALL !!!!! myslím že snad toto diskuzní forum je na to aby se tu poradilo a né takto
Já bych ráda poradila. První rada je, že byste se měla naučit česky. A potom druhá: když vás někdo upozorní, že je dotaz nesrozumitelný, tak ho napište jinak a neurážejte se.
Ono to člověka nebaví, když musí větu přečíst desetkrát, aby aspoň tušil, o co jde. Jestli jste uzavřeli se slečnou DPP a byli uvedeni jako zaměstnavatelé, tak po vyčerpání 300 hodin jí můžete nabídnout jen DPČ nebo PP. Bez ohledu na to, že vám to "ONI proplatilY".
Takže vy (nějaké ženy, které tvoří firmu) jste měly na stáži slečnu, na dohodu, kterou jste vyplácely. Oni - kdo to je oni ? Oni ji proplatili. Komu ? Vám nebo těm slečnám ?
Jestli může pracovat na dohodou - kde? u vás nebo u "oni" ?
Fakt vám to připadne normální dotaz ? Poradit ano, ale na konkretní dotaz, nikoliv nepřehlednou slátaninu.
měly jsme přes fond dalšího vzdělávání slečnu na stáž měla u nás ve firmě dohodu o prov. práce na 300h, platily jsme my firma a fond dalšího vzdělávání pak proplatil. ještě ji chceme mít dále ,ale nevím jak ji zaměstnat nechceme pracovní poměr bude jen příležitostně.
snad jsem to již napsala srozumitelně :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 4. 2015 13:25
dobrý den mám dotaz měly jsme na stáž slečnu,stáž probíhala na dohodu o prov práce, kterou jsou jsme vyplácely my jako firma a oni ji potom proplatily vyčerpala 300 h mám dotaz jestli ještě může pracovat na dohodu už bez stáže a na jinou práci díky