Re: rozhodnuti o docasne prac. neschopno
Nevím , jestli to je "velky pruser", ale zam-nec vaší vinou dostane peníze o 2 měsíce později, což by pro někoho problém mohl být.
Re: rozhodnuti o docasne prac. neschopno
NASTESTI to muzu otriskat o hlavu sama sobe, ten zamestanec jsem totiz ja sama ;-), proto jsem to taky odkladala, byla jsem i sluzebne mimo...... ted to vse kontroluju a ..... ;-), pokud by se jednalo o jineho zamestance, tam bych si davala vetsiho majzla ;-), no uz mam vse v obalce, dneska to pujde ;-), moc dekuji vsem za radu, za nazor ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 4. 2015 9:57
Dobry den, resim nasledujici problem. Bohuzel jsem pravdepodobne zapomnela poslat na OSSZ rozhodnuti o doc.prac. neschopnosti, mam velky pruser? Nebo je to resitelne, prosim o pomoc.....konkrene: zamestnanec byl nemocen od 12.1.2015 do 1.2.2015, tedy presne 21 dnu. Ted prochazim "papiry" a nevim, zda se neco melo posilat nebo neposilat a posilat az od 22. dne nemoci. Prosim o radu, zda dodatecne poslat.... dekuji.