Re: zaplacení za admin.práce
To snad máte ve smlouvě, ne? Nebo máte jednotlivou sazbu za zpracování zdravotního pojištění u VZP, ZPMV, OZP, ČPZP ... ? :-)
Pochopila jsem dotaz tak, že se ptáte jako účetní, jakou si máte nasadit sazbu za zpracování odvodu srážkové daně.
Proto se ptám jak máte sjednaný zbytek - máte ve smlouvě zpracování daně, sociálního a zdravotního pojištění?
Nebo máte ve smlouvě v rámci daní položkově zálohovou daň, zvlášť vyúčtování daně, zvlášť provedení RZD ... a u sociálního pojištění měsíční zpracování, zvlášť ELDP, zvlášť papíry pro přiznání důchodu ... nebo u zdravotního pojištění účtujete administrativní práce jednotlivě podle pojišťoven?
Na co se vlastně ptáte? :-))
>>Na co se vlastně ptáte? :-))
>Jestli může s administrativní pracovnicí uzavřít jiný
>než pracovněprávní vztah, aby ji nemusela přihlašovat.
>Protože to bude do 10000,-, tak na DPP ji přihlašovat
>nebude.
Ha, zjevně mám jiné myšlenkové pochody. :-)))
Tak jo, taky bych dala DPP. Hezký den.
Děkuji,ale ptala jsem se jako účetní v jedné s.r.o., která by měla "zaměstnat" někoho na jednorázovou adminstr. práci...a nevím, třeba zda postačí jen výdaj.doklad za provedené práce (protože se jedná o jednorázovou akci) a pracovník nemá ičo a nebo musím sepsat DPP...atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 4. 2015 12:22
dobrý den, prosím jak by jste řešili jednorázovou úhradu za administr. práce do 10.tisíc ? Nechce se mi přihlašovat zaměstnance na DPP na OSSZ a ZP,když se jedná o jednorázovou akci,děkuji