Re: Rozvaha a výsledovka v xml - jak?
A má to tazatelka poslat dle požadavku správkyně daně i s přiznáním?
Re: Rozvaha a výsledovka v xml - jak?
A proč by měl tazatel posílat znovu DP? ( a navíc už by se nyní jednalo o dodatečné DP), když už jednou řádné DP elektronicky v řádném termínu podal?
A jak poslat jen R + VZZ v .xml? Nejlépe se zeptat správkyně daně, jak to máte nyní udělat nebo si počkejte na písemnou výzvu FÚ k odstranění vad podání. Soubory v excelu nejdou vygenerovat do .xml
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 4. 2015 11:35
Dobrý den,
dneska mi volala správkyně daně, že mám poslat znova rozvahu a výsledovku. Poslal jsem je totiž v PDF přímo ještě v aplikaci na daňovém portále jako přílohu v souboru k odeslání do datové schránky. A že mi to nesmí být v PDF ale XML.
Můžete mi prosím poradit jestli je možné vyplnit hodnoty z rozvahy a výsledovky přímo na daňovém portále, nebo jestli lze uložit výsledný soubour přímo v excelu jako XML ? (právě v excelu jsem si to vygenerovala do PDF)
Děkuji