Cestovní náhrady - zahr.

• (neregistrovaný)

21. 4. 2015 8:01

Prosím o konzultaci.
    Když mám např. pracovní cestu 1.5 - 10.5 druhou pracovní cestu 10.5 - 20.5
    10.5 mi vyjde náhrada zahraniční z jednoho i druhého cesťáku. Sečtu hodiny v zahraniční za celý den. Vypočtu si nárok stravného. Ale... Jaký mám vzít kurz?
    Pro cestovní náhrady sleduji 10.5 jako celý den od 0-24 hod. Ale ke které cestě to stravné přihodím? Mám potom vzít kurz 1.5 nebo 10.5. Nemáte někdo výklad? Moc děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 4. 2015 8:07

Jana N. (neregistrovaný)

Re: cestovní náhrady - zahr.
      kurz ke dni vyplacení zálohy , pokud nebyla ke dni nástupu ZPC,
      jinak nároky na zahraniční stravné dle vyhlášky prro rok 2015- EUR, USD pro jednotlivé státy, krácení ve dni dle hodin strávených v zahraničí, v jednom dni dva státy-stravné pro stát, kde strávil více času

• 21. 4. 2015 11:44

adinka (neregistrovaný)

Moc děkuji za reakci.
      Čtu si paragrafy, ale já mám něco trošku jiné.
      Jedna i druhá pracovní cesta se vlastně potkají 10.5. Máme na CN SW a ten mi spočetl stravné tuzemské v tento den 2x. Je to takto možné? Myslela jsem, že beru v rámci 0-24 a nemůžu dát v jeden den ČR stravné 69 a ještě v ten samý den 104. I když je to jiná pracovní cesta.
      Moc děkuji

• 21. 4. 2015 12:10

Jana N. (neregistrovaný)

dala bych tuzemské stravné, pokud nebyl v tom dni v zahraničí na celodenní jedno

• 21. 4. 2015 20:04

adinka (neregistrovaný)

MOOC děkuji. Byl sice i v zahraničí...... Ale nám se stane, že se i 3 x za den otočí ČR-AT a zase domů :-(. Náš DP říká, že se fakt řeší každá pracovní cesta zvlášť. Hledám nějaký výklad nebo pokyn ale nic nemám. Děkuji za Váš čas a trpělivost.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).