Re: Výsledek daňové kontroly
Anno,
nechci strašit, ale vrácení dokladů vůbec nic neznamená.
Kvalita kontrolních tetek stále klesá a určitě něco "najdou". Nyní mi tetka nechce uznat prodloužení domény u a.s. Informace, že a.s. musí mít podle ZOK webové stránky byla pro tuto tetku novinkou. Nevidí, jak web slouží k ekonomické činnosti. :-))
Nastudujte § 85 až 88 daňového řádu. Zejména § 88 odst. 2, 3 a 4 DŘ.
Co najdou a co nevyřešíte, tak bude doměřeno dodatečným daňovým výměrem, nikoliv dodatečným DP.
Držím palce
Hezký den!
Re: Výsledek daňové kontroly
Ajaj, tak děkuji... doufala jsem, asi tedy naivně, že to bude konečná. Díky z ainfo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 4. 2015 8:35
Prosím o názor nebo radu, před cca 3 týdny byla u nás v s.r.o. zahájena daňová kontrola FU - daň z příjmů a DPH ( 2012-2013). Hned při zahájení kontroly se zjistilo, že jsme udělali chybu při zaúčtování stavu zásob v. 2012 , což se projevilo v DPPO a byl to pravděpodobně ten důvod k zahájení kontroly. Jsme malá firma, všechny doklady jsem odvezla na FU, po celou dobu se neozvali, teď zavolali a sdělili mi, že si příští týden můžu doklady vyzvednout a odvézt. Znamená to tedy, že bude kontrola ukončena? A že nebude potřeba nic dalšího dokládat a řešit? tedy kromě toho prvotního problému, který se bude zřejmě řešit dodatečným DP?
Děkuji za odpověď, pokud má někdo zkušenost.