Re: řežim PDP od 1.4.2015
děkuji a kde bych našla přílohu č.6. - tady ji v zákoně o DPH nemůžu najít. když jsem si vyhledala, tak tam jsou pouze ocelové plechy, hliníkové, nerezové - ale ani zmínka jestli plné nebo děrované. Jestli to chápu dobře, tak ať se jedná o ty nebo ty a ZD přesáhne 100tis. Kč, bude v režimu PDP? mockrát děkuji
http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-seznam-dani/Informace-k-aplikaci-rezimu-preneseni-danove-povinnosti-2015-2016.pdf
Děkuji a mohu se ještě zeptat, nakoupíme plechy - ZD bude přesahovat 100tis., přijde mi faktura bez DPH - režim PDP a my z těchto plechů vyrobíme na míru plechy a ZD přesáhne 100tis. Kč, toto bude také v režimu PDP? Můžete mi poradit, jak se mám orientovat:
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 4. 2015 13:36
Dobrý den. Prosím o radu.
Prodáváme plechy plné i děrované. Pokud mi přesáhne ZD 100 tis. na faktuře u plných plechů budu fakturovat v režimu PDP, pokud budu fakturovat děrované plechy - budu také fakturovat v režimu PDP? Podud bude na faktuře kombinace obojího a ZD přesáhne 100tis. Kč, budu také fakturovat vše v režimu PDP? Moc děkuji za pomoc