Re: Exekuce
Na tu první jste srazila správně, pokud je svobodný a bezdětný, na druhou odepíšete, že jsou v pořadí, 2500,- vyplatíte zaměstnanci. Pokud se ještě dostanete do březnových výplat, tak opravte v březnu.
Re: Exekuce
No šlo by to, ale v účetnictví si to musíte předělat tak, aby z toho bylo jasné, že nejde o exekuční srážku, ale o srážku dohodnutou, kterou jste na žádost zaměstnance poslali tam a tam (a vlastně odesílání mzdy nebo části mzdy, pokud nejde o zákonem dané srážky, se nedělá na žádost zaměstnance, ale na základě dohody mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 4. 2015 9:34
Dobrý den,
prosím o radu, minulý měsíc jsem jednomu našemu ZC ze mzdy deponovala částku na exekuci (2/3), která přišla od celního úřadu a já myslela, že je přednostní, 1/3 potom na nepřednostní exekuci. Teď jsem se dozvěděla, že přednostní není, co mám teď dělat?