Re: Dotace z úřadu práce a nástup na MD
Dobrý den, nemáme takto paní na MD, ale zaměstnace, který v rámci běhu dotace dlouhodobě onemocněl a nic jsme nevraceli. Jeho PP neskončil a za nemoc zaměstnavatel nemůže.
Kontaktujte přímo úředníka, se kterým jste dotaci vyřizovali, u něj získáte nejpřesnější informace.
Re: Dotace z úřadu práce a nástup na MD
Dobrý den, zeptám se k dotaci musí se vést podvojné účetnictví, když je ve smlouvě napsáno účetnictví a paní na úřadu práce mi nedokázala odpovědět. Děkuji
>>Dobrý den, nemáme takto paní na MD, ale zaměstnace,
>>který v rámci běhu dotace dlouhodobě onemocněl a nic
>>jsme nevraceli. Jeho PP neskončil a za nemoc
>>zaměstnavatel nemůže.
>>Kontaktujte přímo úředníka, se kterým jste dotaci
>>vyřizovali, u něj získáte nejpřesnější informace.
>Děkuji za info. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 4. 2015 11:12
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost, jak se postupuje, když zaměstnavatel dostane dotaci z ÚP na mzdu zaměstnankyně po dobu jednoho roku, ale ta v průběhu roku nastoupí na mateřskou? Př.: nástup do zam. 1.11.2014, přiznaná dotace do 31.10.2015, ale 15.4.2015 nástup na MD. Je mi jasné, že ÚP nebude vyplácet dotaci, když není mzda, ale jde mi o to, jestli zaměstnavatel nebude muset dotaci za období od 1.11.2014 do 14.4.2015 vracet. Paní je sice stále zaměstnancem, ale nepobírá mzdu. Děkuji za názory.