Re: OT: lázně
Byli jsme v Klimkovicích s manželem v době, kdy tam byl nějaký šejk či co vlastně byl a měl sebou několik manželek, kvůli kterým se vždy muselo zavřít celé oddělení, než se dámy upravily. Docházelo k velkým zpožděním v procedurách a odnášeli jsme to my, protože jsme chodili pozdě na další procedury a personál nám nadával, že když si to sami platíme, tak to neznamená, že si můžeme chodit kdy chceme. A to jsme za to vůbec nemohli! Nakonec jsme raději odjeli dřív než jsme měli...
Také můžete zkusit Teplice nad Bečvou, kamarádka si to chválila. Také jsou dobré Janské Lázně, to už je ale trošku dál. V Lázních Bělohradě se mi trochu nelíbí, frekventovaná silnice přes lázeňskou část, to ale vidím jen když projíždíme autem a nevím, jaké jsou možnosti pacientů se tomuto vyhnout.
Teta jezdila pravidelně do Velichovek. Nevím ale, jestli znovu fungují.
Já budu zase na příští rok hledat lázně po operaci
>kyčelního kloubu, nejraději někde na západě. Možná
>zkusím, jestli vyjde Jáchymov (budu chtít hned po operaci,
>takže asi nebudu mít velký výběr).
Taťka má po operaci kyčle a byl v Jáchymově a moc si to pochvaloval. Byl tam i před operací a vždy mu tam pomohli a byl tam vždy moc spokojený.
přeji, aby Vám lázně pomohly a abyste se po návratu do práce pod náporem práce, která Vám tam zůstane opět nerozmohla. Některé prac. pozice (mezi nimi mzdovky) to nemají jednoduché, prtže většinou nemají zástup (resp. zástup udělá jenom to nejnutnější a stejně potom všechno musí mzdová dodělat). Tak si to tam užijte, ať pojedete kamkoliv.
Mám stejné pocity a tak děkuji za Vaše slova. Mšené mám 5 km, k Vám na Ostravsko je to podstatně dále:-). Ještě jsem byla na welnes víkendu v Lázních Bohdaneč a ty jsou taky krásné, slyšela jsem mnoho chvály na Třeboň. Užijte si to kdekoliv a jak psala all, ať je ten návrat zpět co nejklidnější, já si to neumím představit, měsíc tu nebýt.
No, já si to zatím taky nedovedu představit, tak dlouho jsem ještě nechyběla, ale zatím mám na očích růžové brýle. Samozřejmě zástup za sebe nemám, takže práce pak bude hodně. Manžel má komplexní lázně a já pojedu s ním jako samoplátce. A jelikož nás letos syn pozval na vánoce, takže pojedeme tak, abychom se vrátili těsně před vánocema. Uteču předvánočnímu shonu. Takže zatím v předstihu sháním lázně.
Tak je to vyhláška č. 2/2015 Sb . o stanovení odborných kritérii a dalších náležitostí pro poskytování lázeňské léčebně rehabilitační péče a v oddílu VV/2 pro Bechtěrevovu nemoc jsou uvedeny tyto lázně: Bechyně, Bludov, Buchlovice, Frant. Lázně, Hodonín, Jáchymov, Karlova Studánka, Karlovy Vary, Karviná, Klášterec nad Ohří, Klimkovice, Konstantinovy Lázně, Kostelec u Zlína, Lázně Bělohrad, Lázně Bohdaneč, Lázně Kundratice, Lázně Kynžvart, Lázně Libverda, Lázně Toušeň, Lednice, Luhačovice, Marián. Lázně, Mšené-lázně, Ostrožská Nová Ves, Poděbrady, Slatinice, Teplice, Teplice nad Bečvou, Třeboň, Velichovky, Velké Losiny a Vráž. V jiných lázních by asi měl manžel problém s uplatněním komplexní péče.
O Mšeném jsem uvažovala i já, p. Jasné jsem jmenovala ty které má trochu blíž k Ostravsku. Já jsem spíš ze západu, takže možná Jáchymov, Mšené, Třeboň ... uvidím, co mi nabídnou na nástup "z lůžka na lůžko". Hodlám to udělat takto, abych mohla co nejdřív alespoň trochu do práce. A taky mám zkušenosti od jiných, že je to lepší než být z nemocnice doma a potom teprve do lázní.
>>>>vánoce, takže pojedeme tak, abychom se vrátili těsně
>>>>před vánocema. Uteču předvánočnímu shonu. Takže zatím
>>>>v
>>>>předstihu sháním lázně.
>>>
>>>Tak to děláte moc dobře, akorát teda budete
>>>limitována
>>>tím, které lázně bude mít váš manžel. Na určitou
>>>diagnozu je výčet lázní pro komplexní léčbu. Zkusím
>>>pohledat tu novou vyhlášku nebo zákon co teď platí.
>>
>>Tak je to vyhláška č. 2/2015 Sb . o stanovení
>>odborných kritérii a dalších náležitostí pro
>>poskytování
>>lázeňské léčebně rehabilitační péče a v oddílu VV/2
>>pro
>>Bechtěrevovu nemoc jsou uvedeny tyto lázně: Bechyně,
>>Bludov, Buchlovice, Frant. Lázně, Hodonín, Jáchymov,
>>Karlova Studánka, Karlovy Vary, Karviná, Klášterec
>>nad
Moc přeji uzdravení všem nemocným a pokud zvolíte Luhačovice, tak zvu na kafe já Vás . Dejte vědět.
>>Ohří, Klimkovice, Konstantinovy Lázně, Kostelec u
>>Zlína,
>>Lázně Bělohrad, Lázně Bohdaneč, Lázně Kundratice,
>>Lázně
>>Kynžvart, Lázně Libverda, Lázně Toušeň, Lednice,
>>Luhačovice, Marián. Lázně, Mšené-lázně, Ostrožská Nová
>>Ves,
>>Poděbrady, Slatinice, Teplice, Teplice nad Bečvou,
>>Třeboň, Velichovky, Velké Losiny a Vráž. V jiných
>>lázních by asi měl manžel problém s uplatněním
>>komplexní
>>péče.
>
>Super,díky, tuhle vyhlášku jsem hledal.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 4. 2015 9:07
Dobré ráno, můžete mi doporučit lázně na pohybové ústrojí, nejlépe pro bechtěreviky? V nabídce je hodně lázní, ale zajímaly by mě osobní zkušenosti, spokojenost. Děkuji.