Re: narok na porodne
ano, nebude ani registrovany, tak mi jde právě o to, co za něj budu dokladat....jake dokumenty, kde potvrzene,..... nebo bude stačit jeho čestně prohlašení?...
Re: narok na porodne
tak to jsem netušila, žádost jsem ještě neviděla....a ještě jedna otázečka.... mám trvale bydliště u mojí mamky a měnit to nebudu zatím, a otec dítěte zase u svého otce.... nepočítají se veškeré příjmy v domácnosti, ale pouze příjmy novopečených rodičů, je to tak?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 4. 2015 13:24
Dobrý den, jak se posuzuje nárok na porodne, když otec dítěte pobíral do února podporu v nezamestnanosti, nyní si plazi sam zdravotní a nikde zaměstnaný není ani nepodnika.... Termín porodu je říjen, tak tuším, ze se budou počítat měsíce červenec, srpen září.... Kdyby byl zaměstnaný, vim ze by dokládal potvrzení o příjmech od zaměstnavatele....ale takhle?díky za rady...