Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Na ministerstvo dopravy míří expert ze Slovenska. Jejich vlaky jsou terčem vtipů
Proč je vánoční reklama na Kofolu tak oblíbená? Protože se v ní krade
Brýle jako šperk, ne kompenzační pomůcka. Pavel prodává unikátní design
Příspěvky na sítě vytvořené pomocí AI? Jejich záplava začíná být docela otravná
Práce kvapná… Schillerová a spol. zapomněli u snížení záloh na OSVČ s paušální daní
Další změny v pracovnělékařských prohlídkách od 1. ledna 2026
19. 5. 2015 8:58
Dobrý den,
moc prosím o radu. Náš pan jednatel si loni v říjnu naplánoval zahraniční služební cestu a nikomu nic neřekl. Dne 13.10.2014 zaplatil svojí soukromou kartou letenku. Od 1.1.2015 jsme změnili název společnosti - pan jednatel si nechal na faktuře za letenky změnit název společnosti na nový, i když jsme v roce 2014 figurovali pod starým názvem.
Letenka byla na služební cestu v březnu, on zjistil, že mu ale neplatí pas 6 měsíců před cestou a tak si let přebukoval na nový termín 25.5.2015. Nyní mi přinesl fakturu za původní letenky s odletem v březnu a letenky na nový termín 25.5.2015, kde se čísla neshodují. Vůbec nevím, jestli můžu a jakým způsobem mu dát fakturu za letenku do cesťáku, když je s loňským datem a letošním názvem společnosti. Poradí mi někdo, co s tím.
Mám tu kontakt na paní z letecké společnosti, ale nevím, jakou úpravy bych popřípadě měla na faktuře požadovat.
Moc děkuji za každou radu.