Re: Money S3 - nový zaměstnanec
Příklad - nová DPP je na 4.5.-15.5.2015. Opravíte datum výstupu z 31.1.2015 na 15.5.2015. Při zadávání mzdy Vám program automaticky načte 15 odpracovaných kalendářních dnů. (protože to bere už z toho ledna)
Tak tohle vždy opravuju.
Re: Money S3 - nový zaměstnanec
Aha, tak já vždy dávám přidat nové mzdové období a jakmile pak dám novou mzdu, tak jen v tom daném měsíci ručně napíši, kolik hodin odpracoval. Takže tímto způsobem bych to musela kontrolovat, pokud by to byl tedy opakující se zaměstnanec, chápu to správně?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 5. 2015 12:45
prosím, nevím jak se řeší v money S3, když mám po druhé stejného zaměstnance na DPP. Byl v lednu na měsíc, jeho kartu jsem uzavřela s datumem ukončení 31.1.2015. teď jej bereme znovu na dobu určitou na DPP a nevím, zda nějak nejde abych jej nemusela znovu zadávat jako nového zaměstnance, když jej vlastně v databázi už mám, ale nedá se k němu nic vepsat, když mu vlastně poměr skončil. Musím takto stále znovu a znovu nově navádět pokud bychom jej zase za nějaký čas potřebovali? Děkuji za rady.