Jaká práce je lepší ?

• (neregistrovaný)

24. 5. 2015 5:49

Dobrý den,

ráda bych vám položila otázku, která mi leží v hlavě. Pracuji 3 roky v s.r.o., která má cca 15 zaměstnanců. Je to výrobní firma (okna, dveře ....) a já tam jsem coby účetní. (Má předchozí praxe 15 let ve výrobní s.r.o., 50 zaměstnanců.)
    Vzhledem k tomu, že v souč. zaměstnání nefunguje vše, jak by mělo a jak bych si i představovala (ze svého pohledu účetní), začala jsem se rozhlížet po nějaké jiné nabídce práce.
    Nyní mi byla nabídnuta práce v kanceláři daňové poradkyně (bylo mi řečeno, že bych dostala na starost 5-10 klientů).
    Abych byla upřímná, u daň. poradkyně jsem byla vždy pro rady, nevím, jak to vypadá, když je člověk "uvnitř".
    Co je lépe? Pracovat v s.r.o. anebo u daňaře? Co se děje častěji - chodí účetní od daňaře pracovat do firem anebo k daňaři utíkají účetní z firem? Víte, nerada bych šla z bláta do louže.
    Vím, že nepopisuji žádné bližší podmínky (plat zhruba srovnatelný - kde časem poroste? - jsou vůbec šance? ..), ale pokud máte nějakou zkušenost, prosím, budu moc ráda.
    Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).