Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost se zahraničními jazykovými pobyty. Na ŽÚ mi bylo sděleno, že pokud bych tyto jazykové kurzy nabízela, musela bych mít koncesi cestovky a to v případě, že bych zajistila pobyt, přepravu, kurz. Pokud bych měla toto zajištěné u jiné cestovky, stačil by mi obor Zprostředkování. Nejsem si jistá, zda i v případě, že by mi cestovka dodala ubytování a my bychom u jiné zahraniční jazykovky, popřípadě školy, zajistili kurz. Upřímně jsem se v tom zamotala, dívala jsem se na jiné školy , které toto nabízejí a ty nemají obor podnikání cestovní agentura. :-( . Prosím pokud se v tom někdo orientuje zda by mi mohla vysvětlit jak tedy nejlépe postupovat. Děkuji LENKA
27. 5. 2015 8:26
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost se zahraničními jazykovými pobyty. Na ŽÚ mi bylo sděleno, že pokud bych tyto jazykové kurzy nabízela, musela bych mít koncesi cestovky a to v případě, že bych zajistila pobyt, přepravu, kurz. Pokud bych měla toto zajištěné u jiné cestovky, stačil by mi obor Zprostředkování. Nejsem si jistá, zda i v případě, že by mi cestovka dodala ubytování a my bychom u jiné zahraniční jazykovky, popřípadě školy, zajistili kurz. Upřímně jsem se v tom zamotala, dívala jsem se na jiné školy , které toto nabízejí a ty nemají obor podnikání cestovní agentura. :-( . Prosím pokud se v tom někdo orientuje zda by mi mohla vysvětlit jak tedy nejlépe postupovat.
Děkuji LENKA